elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inaugurats dos nous Taller d’Ocupació a Burjassot

Inaugurats dos nous Taller d’Ocupació a Burjassot

    Fa apenes una setmana es clausurava el Taller d'Ocupació "Burjassot amb la Natura" el qual, durant un any, ha oferit formació i ocupació a 36 persones aturades de Burjassot i hui, a poques hores de dir adéu al 2017, han quedat inaugurats, en el Centre Socioeducativo Díaz Pintado, dos nous Taller d'Ocupació: "e-burja: educació sostenible" i "Et formem 613 Vivendes". L'alcalde de Burjassot, Rafa García, ha estat acompanyant a totes les persones, una trentena i a l'equip docent en aquesta primera jornada que ha servit per a donar per inaugurats tots dos tallers.

    El Taller d'Ocupació "e-burja: educació sostenible", amb una durada d'un any, formarà i donarà ocupació a 20 persones en dues especialitats: el Grup 1 amb activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria/ instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i el Grup 2, d'interpretació i educació mediambiental. Els objectius d'ambdues especialitats passen per impulsar una educació solidària, superadora de tendències a actuar en funció d'interessos particulars a curt termini; fomentar canvis d'actitud i comportaments en àrees com el consum responsable presidit per les tres "r" (reduir, reutilitzar i reciclar); conservació, protecció i apropament del patrimoni natural del propi municipi; creació i engegada d'un pla de sensibilització de Desenvolupament Sostenible així com millora, rehabilitació i condicionament de zones verdes i centres educatius públics. L'equip de formació es completa amb una directora, tres professores i una auxiliar administrativa.

    El Taller d'Ocupació "Et formem: 613 Vivendes" tindrà una durada de quatre mesos, fins a finals d'abril de 2018 i formarà i donarà ocupació a 10 persones aturades les quals estaran tutelades per una directora-professora i un professor. En aquest cas, els alumnes/treballadors adquiriran l'especialitat en activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria. Amb la formació es persegueix aconseguir la conservació, revitalització, millora i creació dels espais verds de Burjassot i la renovació de les seues infraestructures recreatives i esportives en el Barri d'Acció Preferent "613 Vivendes".

    Pujar