elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut després d'amenaçar i retindre contra la seua voluntat a la seua exparella a Burjassot

Detingut després d'amenaçar i retindre contra la seua voluntat a la seua exparella a Burjassot
  • La dona va agrair als agents que la tragueren d'ací ja que pel que sembla l'hauria amenaçada amb tirar-la per la finestra si parlava o la policia la veia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot (València) a un home de 48 anys, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, detenció il·legal i trencament de condemna, després de maltractar i mantindre tancada en una habitació a la seua ex parella de la qual tenia en vigor una ordre d'allunyament i a la qual hauria amenaçat amb tirar per la finestra. A més, a l'ara detingut li constava una reclamació judicial per fets similars.

Els fets van ocórrer, sobre les deu menys quart del matí, en la localitat valenciana de Burjassot, quan els agents que realitzaven labors de prevenció de la seguretat ciutadana, van ser alertats per agents de la UFAM de Policia Nacional perquè acudiren urgentment a un domicili de la zona, on pel que sembla un home condemnat per maltractament i reincident, mantindria retinguda contra la seua voluntat a la seua ex parella de la qual tindria en vigor una ordre d'allunyament. La dona, en un moment de descuit, hauria enviat un missatge d'auxili al seu germà qui hauria alertat a Policia Nacional.

Immediatament, els agents es van dirigir al domicili i es van entrevistar amb una dona que els va manifestar que tenia llogada una habitació en l'habitatge i que en una altra habitació vivia el sospitós, estant quasi segura que es trobava en companyia d'una dona, ja que l'havia sentida parlar moments abans.

Els agents van cridar insistentment a la porta de l'habitació perquè els obrira, sense obtindre cap resposta, preguntant en repetides ocasions per l'home i la salut de la dona, comminant-lo al fet que obrira per a no haver de prendre mesures més contundents, davant la qual cosa, l'home va reaccionar cridant i amenaçant als agents que sense una ordre judicial no ho treien d'allí.

Finalment, el sospitós va accedir a obrir la porta, interposant-se estratègicament per a no deixar veure als agents l'interior de l'habitació, començant a posar-se violent i agressiu llançant-los punyades i puntades a l'aire per a allunyar-los, podent en un moment de descuit veure com dins es trobava una dona completament atemorida, les característiques de la qual coincidien plenament amb les de la ex parella, per la qual cosa davant l'evidència de la comissió in fraganti d'un presumpte delicte de trencament de condemna, van neutralitzar i van reduir al sospitós, el qual es va resistir activament intentant colpejar als agents.

Una vegada fora de perill, la dona va agrair als agents que la tragueren d'ací ja que pel que sembla li hauria amenaçat amb tirar-la per la finestra si parlava o la policia la veia.

Per tot l'anterior, els agents van detindre a l'home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, detenció il·legal, trencament de condemna i reclamació judicial. L'arrestat, al qual li consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat l'ingrés a la presó provisional.

Pujar