elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a tres menors a Burjassot per robar violentament una botiga de joguets

Detenen a tres menors a Burjassot per robar violentament una botiga de joguets
  • En eixir de l'atracament li han robat a una parella un telèfon mòbil de 1.400 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Burjassot (València) a tres menors; de 15,16 i 17 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència després de robar armes de joguet en un establiment comercial i una hora més tard, sostraure-li amb actitud violenta les pertinences a una parella.

Les detencions s'han produït arran dels fets ocorreguts el cinc de novembre, sobre les vuit de la vesprada, en la localitat valenciana de Burjassot. Pel que sembla, dos menors haurien sostret armes de joguet en un establiment comercial, mentre un altre vigilava els diferents corredors del local per a evitar ser interceptats

No obstant això, els vigilants de seguretat de l'establiment van observar els fets i després de sorprendre els joves, aquests van començar a amenaçar-los de mort per a a continuació emprendre la fugida amb els joguets.

A més, els policies van tenir coneixement que una hora més tard, els menors al costat d'altres joves, van envoltar en actitud violenta a una parella que es trobava fent una passejada per la via pública, per a sostraure-li les seues pertinences, entre elles un telèfon mòbil valorat en 1.400 euros.

Gràcies a les perquisicions dels investigadors, els agents van aconseguir identificar als tres menors i detenir-los com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Després de posar els fets en coneixement de la Fiscalia de Menors, aquesta ha decretat l'ingrés en un centre de menors d'un d'ells.

Pujar