elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El comerç de Burjassot viu un Nadal carregat d’activitats

El comerç de Burjassot viu un Nadal carregat d’activitats

  Les zones comercials de Burjassot s'ompliran d'activitats destinades a tota la família de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, en col·laboració amb l'Associació de Comerç i Serveis, del Mercat Municipal L'Almara, Empresaris Burjassot i AHORA Burjassot.

  D'una banda, l'Associació de Comerç i Serveis comença les seues activitats el 2 de desembre amb una nova edició de Botigues al Carrer, la campanya de dinamització del comerç local en la qual els propis negocis ixen al carrer per a oferir els seus millors productes amb descomptes atractius. En aquest dia, d'11 a 14 hores hi haurà animació del speaker del Nadal i visitarà els comerços el follet del Nadal. Un dia abans, el divendres, un speaker molt nadalenc recorrerà els carrers deixant el seu esperit del Nadal.

  Comprar en els comerços associats té premi ja que l'entitat burjassotera està repartint uns bitllets pels quals s'entrarà en el sorteig d'un televisor i dues tabletes, dos patins elèctrics i tres cafeteres elèctriques. El sorteig serà el 22 de desembre a les 12 hores en l'Ajuntament. Aqueix mateix dia, en aquest cas el Mercat Municipal L'Almara, també farà el sorteig de la seua campanya de Nadal, a les 13 hores. Abans de tan important sorteig, el dissabte 16 de desembre recorrerà els carrers de Burjassot un tricicle amb globoflexia de 12 a 14 hores.

  El dissabte 23 de desembre els comerços de Burjassot celebren el seu Dia Blancc, una jornada festiva que comptarà amb animació musical al llarg de tot el dia, amb la visita del Follet Gegant, d'11:30 a 13:30 hores i amb la Finestra del Nadal en la qual no faltaran les nadales i les fotos. Aqueix mateix dia arribarà també als carrers del municipi el Tren de la Il·lusió que estarà en el municipi fins al 5 de gener, de la mà de les citades associacions.

  El Pare Noel visitarà el Mercat Municipal L'Almara el 24 de desembre, dia en el qual, al costat del 31 de desembre, els comerços i el mercat romandran oberts al matí per a realitzar les compres d'última hora. La visita del Pare Noel serà en el Mercat a les 12 hores i pels carrers de Burjassot es podrà veure també a Mickey Noel. Entrant en els últims dies de l'any, el dissabte 30 de desembre si es compra en els comerços associats del municipi es podran degustar crispetes i cotó de sucre de 12 a 13 hores.

  Ja en el nou any, el dijous 4 de gener el Patge de l'Associació de Comerç i Serveis visitarà els comerços per a arreplegar la carta als Reis Mags, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores i, un dia més tard, 5 de gener, ses Majestats visitaran, a les 12 hores, el Mercat Municipal.

  Pujar