elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Climent: 'Necessitem empreses cada vegada més transparents, sostenibles, democràtiques i participatives'

Climent: 'Necessitem empreses cada vegada més transparents, sostenibles, democràtiques i participatives'

  El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha manifestat que "necessitem empreses que siguen cada vegada més transparents, sostenibles, democràtiques i participatives, on tots els agents que formen part de l'empresa tinguen més poder de decisió ".

  El conseller ha inaugurat la primera edició del Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme, organitzat per l'Ajuntament de Burjassot i la seua empresa pública Cemef, que porta per títol 'L'Empresa que necessitem, responsable, sostenible i cooperativa'.

  Rafa Climent ha explicat que, en aquest context de transformació de l'economia cap a un model de desenvolupament competitiu i siga sostenible social i ambientalment, "és el moment de fer reflexionar els agents econòmics i socials sobre el model d'empresa que volem o necessitem, per poder anar transformant-les".

  En aquest sentit, el conseller ha destacat que, entre tots els models de gestió empresarial, "el cooperativisme representa l'objectiu de desenvolupament sostenible, perquè combina l'eficiència empresarial amb els valors de solidaritat i responsabilitat social".

  Rafa Climent s'ha mostrat partidari d'anar traslladant tots aquests aspectes positius del model cooperatiu a la resta de formats d'empresa perquè "el cooperativisme ha sabut integrar tots aquests valors ètics i, a més a més, està molt arrelat al territori i en temps de crisi ha demostrat que ha aguantat millor, i les cooperatives han sigut més capaços de mantenir ocupació estable i de qualitat que altres models d'empresa".

  Pujar