elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Busquen a altres tres menors que podrien estar implicats en la violació grupal a dos menors a Burjassot

Busquen a altres tres menors que podrien estar implicats en la violació grupal a dos menors a Burjassot
  • Un dels acusats hauria facilitat la seua identitat alhora que ha exculpat a dues dels presumptes agressors

La Policia Nacional està investigant la implicació de tres menors més en la violació grupal a dos menors en una casa abandonada de Burjassot.

Aquesta nova línia d'investigació després de les declaracions dels sis implicats, l'últim d'ells, i l'únic major d'edat, ha sigut posat en llibertat vigilada aquest mateix matí després d'haver-se entregat en el dia d'ahir al saber que se li estava buscant. Els altres cinc, menors tots ells, també van ser posats en llibertat vigilada, a pesar que la Fiscalia de Menors sol·licitara l'internament dels joves en règim tancat per "considerar aquesta mesura més adequada als fets".

Pel que sembla, una de les víctimes mitjançant la seua acusació particular, ha demanat l'arxivament de la causa per a dues dels menors, així com el sospitós major d'edat, en aportar proves que no es trobava en el lloc de l'agressió en el moment dels fets.

Quant a la inculpació d'altres tres menors que fins hui no formaven part de la investigació, un dels acusats hauria facilitat la seua identitat alhora que ha exculpat a dues dels presumptes agressors.

Pujar