10 de juliol de 2020 10/7/20

El Teatre Avenida de Bocairent engega una nova programació regular

El Teatre Avenida de Bocairent engega una nova programació regular - (foto 1)
  • L'espai escènic comptarà amb funcions del Circuit cultural valencià

MÉS FOTOS
El Teatre Avenida de Bocairent engega una nova programació regular - (foto 2)
El Teatre Avenida de Bocairent engega una nova programació regular - (foto 3)
El Teatre Avenida de Bocairent engega una nova programació regular - (foto 4)

El Circ Gran Fele amb el muntatge 'Pla, Pla i cia' serà l'encarregar d'obrir aquest dissabte, 24 de març, la nova programació regular del Teatre Avenida de Bocairent impulsada per l'Àrea de Cultura. D'aquesta forma, a partir d'ara la localitat de la serra de Mariola comptarà amb un espectacle mensual gràcies a la suma d'esforços entre administracions arran de l'adhesió de l'Ajuntament al Circuit cultural valencià que completarà les propostes patrocinades per la Diputació de València a través del SARC que venien fent-se fins ara.

La iniciativa persegueix "dotar Bocairent d'un oferta cultural més amplia al mateix temps que garantim l'accés de la ciutadania a totes les disciplines artístiques", com destaca el regidor de Cultura, Xavier Molina. De fet, la varietat serà una de les característiques de la programació del Teatre Avenida amb una combinació de circ, música, teatre i dansa destinada, a més, per un públic divers; així, mensualment s'alternaran els espectacles familiars amb les propostes per a joves i adults sense deixar de banda "les activitats impulsades pels nombrosos col·lectius locals dedicats al foment de la cultura".

L'organització de formats de major importància també naix, segons Xavier Molina, "de la finalització dels treballs de condicionament del Teatre Avenida". Durant els darrers anys, el recinte va millorar la seua climatització amb un nou sistema més eficient i un major aïllament de la teulada i, sobretot, "va experimentar nombrosos canvis en la dotació tècnica i escenogràfica d'acord amb els paràmetres de qualitat dels grans contenidors culturals del nostre entorn", com ressalta el regidor de Cultura de Bocairent.

Pujar