Castellano

PSPV-PSOE: "La Conselleria d’Habitatge admet sense objeccions la sol·licitud de l’Ajuntament de Bocairent per al programa ARRUr"

PSPV-PSOE: "La Conselleria d’Habitatge admet sense objeccions la sol·licitud de l’Ajuntament de Bocairent per al programa ARRUr"

    El projecte presentat per l’Ajuntament de Bocairent per al Programa de foment de la regeneració i la renovació urbana i rural (ARRUr) és un dels tres presentats íntegrament d’un total de 18. Així ho reflexa la resolució provisional publicada per la Conselleria d’Habitatge que recull que sols el consistori de la Mariola junt a Castalla i a Onda va aportar correctament tota la documentació necessària i passen a la fase de valoració. Les altres quinze candidatures hauran d’esmenar les objeccions per a ser-hi admeses com és el cas d’Ontinyent que, amb Bocairent, són les úniques poblacions de la Vall d’Albaida adherides a la convocatòria.

    La sol·licitud de Bocairent ascendeix a 617.223,40 euros que permeterien, a més de realitzar tasques de millora de la trama urbana, rehabilitar un total de dotze habitatges del barri medieval, declarat com a bé d’interés cultural de primer ordre. L’equip de govern socialista confia en què l’ajuda demanada siga, finalment, concedida per a estimular, encara més si cal, el veïnat i les persones propietàries d’immobles de l’àrea protegida i, d’aquesta forma, “millorar l’habitabilitat i la qualitat de vida d’aquest incomparable paratge arquitectònic”. A més, el treball realitzat per a presentar una documentació impecable per a obtenir-hi el suport financer autonòmic i estatal pot ser-hi el complement idoni a la línia d’ajudes municipals que el consistori va posar en marxa en aquesta legislatura i que, enguany, arriba a la tercera edició.

    Pujar