Castellano

El PSPV-PSOE de Bocairent presenta públicament la candidatura per als comicis municipals

El PSPV-PSOE de Bocairent presenta públicament la candidatura per als comicis municipals
  • L’equip de Xavi Molina està format per 8 dones i 6 homes, dels quals un 50% figura per primera vegada en una llista electoral

Ahir, 5 de maig, es va presentar públicament la candidatura del PSPV-PSOE de Bocairent per a les eleccions del pròxim dia 28. L’acte es va celebrar en un restaurant de la localitat i va reunir tant veïnat de la localitat i com representants d’altres municipis delazona.D’aquesta manera, els assistents van acompanyar l’equip encapçalat per l’actual alcalde de la localitat i candidat a la reelecció, Xavi Molina.

Juntament amb ell estan Vanesa Doménech (número 2), Ximo Carbonell (número 3), M. Luz Pascual (número 4), Sergio Gandia (número 5), Mar Sanchis (número 6), Joan Vañó (número 7), Pili Gisbert (número 8), David Molina (número 9), Begoña Perigüell (número 10), Cristina Casanova (número 11), Toni Francés (suplent 1), Paqui Ferre (suplent 2) i M. José Mira (suplent 3). En total, 8 dones i 6 homes que, en paraules de Xavi Molina, “representen el Bocairent que treballem per construir: obert, plural, dinàmic…”.

Aquest equip suposa una renovació profunda, ja que el 50% dels components figuren per primera vegada en una candidatura electoral. “Combinem l’experiència en la gestió municipal d’alguns de nosaltres amb l’aire fresc que aporten persones que mai abans havien tingut presència en la política local, encara que sí que tenien vincles estretsamb el teixit fester, cultural, esportiu, social… del poble”, explica el candidat a la reelecció a l’Alcaldia de Bocairent.

Durant l’acte de presentació, Molina va agrair el treball de l’actual equip de govern, que “ha demostrat que gestionar l’excepcionalitat de la covid no ha impedit posar en marxa el màxim de projectes i d’iniciatives”. Tant ell com la regidora Carmen Lópezvan posar exemples de les principals actuacions dutes a terme durant la legislatura. Igualment, l’alcalde va voler posar en valor “la valentia de totes les persones que integren la candidatura electoral”: “Elles i ells han decidit fer un pas endavant per arestar temps personal i sumar-lo a millorar el poble que compartim i estimem”, afirma.

Pujar