Castellano

El PSPV-PSOE de Bocairent aprova un programa electoral amb 125 mesures i 3 eixos d’acció

El PSPV-PSOE de Bocairent aprova un programa electoral amb 125 mesures i 3 eixos d’acció
  • La formació també valida l’eslògan de campanya: “Amb tu, un Bocairent millor”

L’assemblea general del PSPV-PSOE de Bocairent celebrada el passat 28 d’abril va tindre com a punt destacat de l’ordre del dia l’aprovació del programa per a les pròximes eleccions locals. Aquest estarà conformat per 125 mesures corresponents a les diferents àrees de gestió municipal i, al seu torn, es distribuiran en tres eixos d’acció: un Bocairent que atén les persones, un Bocairent que genera oportunitats i un Bocairent que cuida l’entorn.

“Els tres eixos reflecteixen les prioritats de la proposta de govern que oferim al veïnat”, destaca Sergio Gandía, coordinador de la campanya socialista. En aquest sentit, el també regidor explica: “El primer eix posa en valor la importància d’una atenció integral a les bocairentines i els bocairentins, particularment a qui més necessitats té; el segon inclou mesures relacionades amb la promoció econòmica del poble i amb un model de gestió de l’Ajuntament que facilite les iniciatives, i el tercer eix se centra en l’entorn, amb accions que afecten tant el nucli urbà com el medi natural”.

El programa electoral és el resultat d’un procés de reflexió interna i també d’un cicle de reunions obertes a la ciutadania i les entitats locals. Aquestes segones es van dur a terme entre el 24 i el 26 d’abril sota el títol de “Diàlegs sobre Bocairent”. A més, Sergio Gandía indica que també s’hi han incorporat aquells projectes que s’han començat a treballar en la present legislatura i que es materialitzaran en la següent: “Comptem amb una experiència de gestió i això es tradueix en accions que ara estan tramitant-se i que seran realitats en els pròxims anys”, afirma.

Igualment, l’assemblea del PSPV-PSOE local va decidir l’eslògan per a la campanya electoral, que serà “Amb tu, un Bocairent millor”. Segons Gandía, aquest reflecteix tres aspectes claus per a la candidatura: “En primer lloc, la importància d’articular una proposta de la mà de cada veí o veïna, a qui apel·la el amb tu de l’enunciat; en segon lloc, el fet de tindre el poble com a centre de les accions, sense interferències d’altres àmbits polítics, i, en tercer lloc, l’objectiu permanent de millorar, conscients que el treball fet fins ara no esgota les possibilitats de seguir avançant”.

 

Pujar