Castellano

La Pasqua Jove de Bocairent programa una setmana d’activitats

La Pasqua Jove de Bocairent programa una setmana d’activitats
  MÉS FOTOS
  La Pasqua Jove de Bocairent programa una setmana d’activitats - (foto 2)

  Del 23 al 30 d’abril, Bocairent viu la quarta edició de la Pasqua Jove impulsada pel Consell municipal de la Joventut i pel Centre d’informació juvenil. En aquesta ocasió, la programació inclou deu activitats per a infants, adolescents i joves.

  Per als més menuts, l’oferta preveu jocs tradicionals, un taller de pintura d’ous, una vesprada de patinatge, cinema i un espectacle de música i ball a càrrec del grup Trobadorets.

  Al seu torn, els adolescents compten amb una gimcana de jocs, una eixida en bicibleta i un parc multiaventura mentre que la franja de joves pot participar en una vesprada d’oci i sopar, una projecció cinematogràfica i un espectacle de màgia de la mà de Rubén Aparisi.

  Xavi Molina, regidor de Joventut, destaca “el treball conjunt del Consell municipal de l’Ajuntament i del consistori mateix que no sols va permetre posar en marxa la iniciativa Pasqua Jove el 2016, sinó que també ha permès consolidar-la al llarg dels anys posterior fins ara”.

  A més, Molina valora la varietat de propostes i de formats amb cites tan destacades com la que aquest divendres, 26 d’abril a les 20.00 h, oferirà el televisiu Rubén Aparisi, conegut per les seues aparicions en À Punt, que portarà al Teatre Avenida el seu espectacle de màgia ‘L’espill’.

  Pujar