Castellano

L’Ajuntament de Bocairent congela taxes i impostos en el pressupost del 2019

L’Ajuntament de Bocairent congela taxes i impostos en el pressupost del 2019

    El Ple de l'Ajuntament de Bocairent debatrà aquest dissabte, 22 de desembre, el pressupost municipal del 2019 que ascendeix a 3.091.912,07 euros. Aquest increment dels recursos disponibles superior al 4,25% està motivat, fonamentalment, per l'increment de les transferències de l'Estat amb una previsió de pujada de l'11,35% que equival a 76.099,92 euros.

    No obstant això, els comptes municipals congelen totes les taxes i tots els impostos de cara al nou exercici. Especialment significatiu resulta el cas del rebut de l'aigua potable i del servei de clavegueram que romandrà igual per tercer any consecutiu després de l'aprovació, per la junta de govern de l'Ajuntament de Bocairent del 13 de desembre, de la liquidació de l'anualitat del 2017 presentada per Egevasa com a empresa concessionària que inclou el manteniment de les tarifes. 

    Aquesta circumstància rau en la baixada del cost de manteniment d'ambdues xarxes gràcies a les millores realitzades en les darreres anualitats que permeten un rendiment més adient. Per això, l'Ajuntament de Bocairent "reconeix el treball dut a terme per l'empresa ja que els resultats de la seua tasca redunda ara en benefici de les economies dels particulars, de les famílies i de les empreses locals".

    Pujar