Castellano

Dones bicibles continua reivindicant l’esport femení amb la 3a Marxa cicloturista

Dones bicibles continua reivindicant l’esport femení amb la 3a Marxa cicloturista
  MÉS FOTOS
  Dones bicibles continua reivindicant l’esport femení amb la 3a Marxa cicloturista - (foto 2)
  Dones bicibles continua reivindicant l’esport femení amb la 3a Marxa cicloturista - (foto 3)

  Dissabte 15 de setembre es va disputar a Bocairent la quarta edició de la Marxa Cicloturista Dones Bicibles.

  La prova es presentava difícil i complicada perquè a més de la dificultat del recorregut, més de 100 km i un desnivell positiu acumulat de 1700 metres, s'hi va afegir la presència de la pluja i unes temperatures molt baixes. Tot un repte segons comentaven les ciclistes a primera hora del matí.

  La marxa es va realitzar sobre un recorregut circular amb eixida i arribada a Bocairent, passant per les poblacions veïnes d'Ontinyent, Fontanars dels Alforins, Beneixama, Camp de Mirra, Biar i Onil i amb tres ports de muntanya que van exigir molta energia i determinació.

  En aquesta edició van participar 89 ciclistes, de les 100 inscrites, que van vindre de poblacions pròximes de la nostra geografia, però també d'altres llocs d'Espanya com Catalunya i País Basc, cosa que denota l'interés que està despertant la prova i la importància que a poc a poc va prenent. Cal remarcar també la important presència del tàndem Luna-Varela que va completar íntegrament el centenar de quilòmetres proposats sense cap dificultat, ja que en el present any són Subcampiones d'Espanya de CRI, Subcampiones d'Espanya en Ruta, Campiones Autonòmiques de CRI i les actuals líders de la Copa d'Espanya.

  La presidenta del Club Dones Bicicles, María José Silvestre, es mostrava satisfeta pel resultat, per la implicació i per la gran assistència a la prova que reivindica la presència del ciclisme femení en el món esportiu. També va comentar que espera, més prompte que tard, que la marxa puga estar present tant en el calendari nacional com en l'internacional. Sense dubte tot un repte, però també una gran satisfacció.

  Des del club s'ha agraït la col·laboració desinteressada de moltes associacions locals, d'entitats, de clubs, de l'Ajuntament de Bocairent i de totes aquelles persones voluntàries que per una raó o una altra han fet que la IV Marxa Cicloturista Dones Bicibles siga un èxit de participació i d'organització.

  Pujar