Castellano

Bocairent trasllada a la Generalitat el pla de necessitats del centre de salut

  L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, va mantenir aquest dimarts, 27 de març, una reunió de treball amb el secretari autonòmic de Salut pública i del Sistema sanitari públic, Narcís Vázquez, per traslladar-li el pla de necessitats del centre de salut de la localitat. Per al primer edil, les instal·lacions “requereixen d’una ampliació per tal d’acollir el personal i els serveis que s’han anat implantant des de la seua obertura el 1998”.

  Així, la proposta municipal planteja adequar una nova planta en l’espai superior a l’actual. Aquesta zona comptaria amb una sala destinada a les activitats promogudes pel servei de pediatria com ara tallers d’educació maternal, de massatge infantil o de lactància que a hores d’ara es desenvolupen en dependències municipals fora del centre de salut. A més, la part superior també estaria destinada a magatzems i a les dependències de personal amb la qual cosa el lloc que ocupen actualment quedaria destinat a urgències i, d’aquesta forma, no caldria interrompre el servei ordinari cada vegada.

  Després de plantejar les necessitats del centre de salut, el secretari autonòmic va adquirir el compromís d’analitzar el pla traçat per tal de prendre les mesures adients per a materialitzar-lo. Al seu torn, l’alcalde de Bocairent va insistir “en la col·laboració municipal per dur endavant un projecte que milloraria tant la qualitat del servei per al veïnat com les condicions laborals d’un personal sanitari i administratiu de gran solvència professional”.

   

   

  Pujar