6 de juny de 2020 6/6/20

Últims tràmits per a l'autorització del centre de dia de Betxí

Últims tràmits per a l'autorització del centre de dia de Betxí - (foto 1)

  L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, juntament amb tècnics de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana han visitat hui el centre de DIA de la localitat amb la finalitat de concretar quins són els tràmits que falten per a la seua autorització definitiva.

  Una vegada ja ha estat presentada tota la documentació requerida des de Serveis Territorials, només queda per completar el mobiliari necessari per iniciar el servei. De fet, part dels articles imprescindibles ja van ser adquirits el passat exercici a través d'una subvenció de més de 18.000€ que va arribar a finals de 2018.

  "En estos moments ja veem el final del túnel i estem disposats a obrir el Centre de DIA com més prompte millor", ha apuntat Remolar. I és que en els últims mesos s'estan accelerant les accions per poder oferir este "servei primordial" per a Betxí, després que el centre fora construït en 2011 i haja tingut les seues portes tancades durant anys. "S'ha treballat de valent per tirar endavant tots els procediments burocràtics necessaris i aconseguir que l'edifici siga autoritzat com a Centre de DIA".

  Cal recordar que el catàleg oficial de la Generalitat Valenciana no reconeix les Unitats de Respir com a recursos dels Serveis Socials. En este sentit, Remolar ha afirmat que "proposar una Unitat de Respir en lloc de donar un servei com el Centre de DIA és conformar-se amb les molles del pa. Tenim clar que Betxí es mereix el millor i per això l'objectiu és donar el màxim d'assistència als nostres veïns i veïnes".

   

  Pujar