elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Trail Pics de Betxí tanca les inscripcions amb 650 participants

El Trail Pics de Betxí tanca les inscripcions amb 650 participants

    Un any més, el Trail Pics de Betxí, que enguany arriba a la seua cinquena edició, serà un èxit de participació. I és que a pocs dies de la seua celebració, l'organització ha tancat ja les inscripcions després d'haver arribat al límit dels 650 corredors que s'havia estipulat. A pesar que este cap de setmana hi ha diverses competicions repartides per les comarques castellonenques, Betxí ha aconseguit acollir novament centenars de corredors i corredores per pujar els cinc pics del recorregut.

    "Estem molt contents i satisfets que un any més els atletes confien en esta cursa per la bellesa dels seus paratges i per l'organització", destaca Alfred Remolar, l'alcalde de Betxí. "Per a nosaltres és un dia molt important dins del calendari esportiu i segur que tenim una gran festa pels carrers del poble" ha apuntat Remolar.

    En este context, el campió d'Espanya en la modalitat Madison Óscar Pelegrí s'ha volgut sumar a l'esdeveniment i estrenar la samarreta que tots els participants tindran el diumenge en commemoració del V Trail Pics de Betxí i la IV Marxa. Pelegrí ha posat amb la seua bicicleta dins del Palau-Castell i ha provat de primera mà l'elàstica commemorativa de la cursa.

     

    Pujar