elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Betxí s'incorpora a 10 joves treballadors a través del programa EMPUJU

L'Ajuntament de Betxí s'incorpora a 10 joves treballadors a través del programa EMPUJU

    Deu joves s'han incorporat este matí a la plantilla municipal de l'Ajuntament de Betxí. A través del programa EMPUJU de la Generalitat Valenciana, el consistori ha obtingut una subvenció de 151.806€ per contractar estes persones desocupades durant un any.

    D'esta forma, els nous treballadors duran a terme labors de neteja dels carrers i places així com també dels edificis municipals. Així mateix, també s'encarregaran del manteniment de diversos espais públics, com ara els centres educatius i algunes zones verdes.

    Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat que "amb el nou personal podrem escometre alguns treballs de millora del municipi, com per exemple en les zones infantils i en la neteja de les vies públiques". El primer edil ha apuntat que "la tasca per poder trobar estos treballadors i treballadores no ha sigut fàcil però finalment hem pogut incorporar-los per millorar els serveis municipals".

    Cal recordar que els requisits per poder ser contractat en el programa EMPUJU eren estar inscrits al SERVEF com a demandant d'ocupació i al Programa Nacional de Garantia Juvenil, ja que s'havia de tindre menys de 30 anys. En els pròxims dies, s'espera que l'Ajuntament de Betxí incorpore uns altres cinc nous treballadors, en este cas a través del programa EMPUJU per a joves qualificats.

    Pujar