elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Betxí repartirà 1000 bosses de tela per al pa als forns del municipi

L'Ajuntament de Betxí repartirà 1000 bosses de tela per al pa als forns del municipi

    A partir de demà mil bosses reutilitzables de tela per al pa seran repartides entre els clients dels diferents forns del municipi. La iniciativa, promoguda des del consistori amb la col·laboració de les xicotetes botigues, pretén conscienciar els ciutadans de l'ús dels materials reciclables i al mateix temps poder reduir el consum de les bosses de plàstic.

    Amb el lema "ON HI HA PA, HI HA ALEGRIA" s'intentarà arribar al màxim possible de domicilis "per poder fer el municipi una miqueta més sostenible". En paraules de Yoli Milla, regidora de l'àrea, "és una iniciativa pionera que hem activat amb dos objectius, d'una banda potenciar el xicotet comerç i per l'altra minimitzar els residus urbans".

    Aquesta no serà l'única actuació en matèria de reciclatge dirigida als xicotets negocis. I és que en les últimes setmanes també s'han repartit prop de 1.500 bosses reutilitzables per a la compra.

    Cal destacar que totes aquestes activitats, juntament amb el repartiment de diversos pamflets informatius per informar la gent de com reciclar correctament, s'inscriuen dins de la gestió de projectes mediambientals promoguts des Reciplasa.

    Pujar