23 de setembre de 2020 23/9/20

L’Ajuntament atorga els premis als millors estudiants de segon de batxillerat

L’Ajuntament atorga els premis als millors estudiants de segon de batxillerat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament atorga els premis als millors estudiants de segon de batxillerat - (foto 2)

  La tradicional gala de graduació dels estudiants de segon de batxillerat que tots els anys se celebra a l’IES Betxí va culminar ahir amb la concessió per part del consistori de diverses ajudes econòmiques i materials als set millors expedients acadèmics del curs.

  D’esta forma, l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, i la regidora d’educació, Àngels Rius, van oferir als tres primers alumnes, que tenen la matrícula universitària pagada per part del ministeri, tres tàblets d’última generació per tal de facilitar-los els estudis en el pròxim curs. Així mateix, quatre estudiants més van recollir l’ajuda econòmica municipal de 500€ cada una per poder sufragar més còmodament la primera matrícula en la facultat.

  Rius ha destacat que “com tots els anys, intentem ajudar i reconèixer els millors expedients del curs per fomentar l’estudi entre els alumnes de batxillerat i ajudar-los a fer el salt a la universitat”. Per a la regidora d’educació, “l’acte ha sigut molt emotiu i hem pogut acompanyar a una nova generació de joves que segur que arribarà a bon port en els futurs estudis”.

  El lliurament de premis va tindre lloc en la cerimònia de graduació dels alumnes de segon de batxillerat que, a més a més, va servir també de comiat per al que ha sigut director del centre en els últims anys, Josep Lluís Doñate. Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Betxí ha repartit estos premis entre els millors graduats, amb un pressupost total que ascendix a 2.500€.

   

  Pujar