27 de setembre de 2020 27/9/20

La Junta Electoral prohibix a Alfred Remolar que publicite assoliments en campanya

La Junta Electoral prohibix a Alfred Remolar que publicite assoliments en campanya - (foto 1)

  La Junta Electoral de zona de Castelló ha advertit a l'alcalde de Betxí, Alfred Remolar (Compromís) que no poden realitzar notes de premsa fent al·lusió a realitzacions o assoliments des de l'Ajuntament de Betxí perquè vulnera l'article 50.2 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General.

  L'alcalde va publicar el passat 14 de març una nota de premsa informant sobre la subvenció aconseguida pel consistori relativa a l'1,5% Cultural. cal assenyalar que aquest tipus de notícies estan prohibides durant el període electoral, com l'actual.

  El candidat del PP a l'alcaldia, Ximo Campos, ha assegurat que “hem guanyat la primera batalla a l'alcalde al que demanem que deixe de fer campanya electoral des de l'Ajuntament de Betxí”.

  Per a Campos, “tots hem de concórrer a les eleccions en igualtat de condicions i Alfred Remolar està aprofitant el seu càrrec d'alcalde i els mitjans municipals per a fer la seua pròpia campanya”. Per açò, “vam presentar una reclamació a la Junta Electoral de zona de Castelló que ens ha donat la raó”.

  Així, doncs des del PP de Betxí “exigim a Alfred Remolar que complisca amb la resolució de la Junta Electoral i s'abstinga d'ací fins a les eleccions de fer campanya amb mitjans públics perquè sinó tornarem a denunciar aquest abús de poder”.

   

  Pujar