elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Escolar Municipal de Betxí decideix que les festes patronals siguen lectives

El Consell Escolar Municipal de Betxí decideix que les festes patronals siguen lectives
  • L’alcalde de la localitat i la regidora d’Educació voten en contra de la mesura, que s’aprova per 6 vots a favor i 5 en contra

El Consell Escolar Municipal de Betxí s'ha reunit per a establir el calendari escolar per al pròxim curs que arrancarà el setembre vinent. Enguany, i a diferència de la unanimitat que hi ha hagut normalment en la reunió, s’ha donat una disparitat de resultats i sorpresivament la proposta de vacances escolars durant les festes patronals de setembre no ha tirat endavant.

Després de dos anys sense que els alumnes hagen pogut gaudir de la setmana completa de les Festes en Honor al Santíssim Crist de la Pietat per la pandèmia de la Covid-19, el curs 2022-2023 tindrà com a festius el divendres 23 de setembre, el 31 d’octubre i el 9 de desembre.  La votació ha estat molt igualada, però per 6 vots a favor contra 5 ha guanyat la proposta de fer ponts al llarg del curs.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat contrariat pel resultat de la votació, ja que “després de dos anys tan durs com els que hem tingut, crec que els xiques i xiquetes del poble es mereixien gaudir de les festes al 100%”. 

Per la seua part, la regidora d'Educació Mireia Martin ha lamentat la falta de consens entre els representants dels centres educatius, com ha ocorregut històricament i ha apuntat que “tinc la confiança que per al pròxim any es retorne a la normalitat i tornem a tindre vacances durant les festes del poble”.

Pujar