elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bloc - Compromís es proposa com a objectiu eliminar el deute municipal en 2021

Bloc - Compromís es proposa com a objectiu eliminar el deute municipal en 2021
  • La gestió duta a terme per l’equip de Remolar ha suposat la reducció de més del 73% del dèficit des de 2011

MÉS FOTOS
Bloc - Compromís es proposa com a objectiu eliminar el deute municipal en 2021 - (foto 2)

L’equip de Bloc-Compromís de Betxí, encapçalat pel candidat a l’alcaldia Alfred Remolar, s’ha posat com un dels principals objectius per a la pròxima legislatura el tancament del deute municipal. Durant els últims 8 anys, s’ha passat d’uns números rojos que se situaven en 4.186.000€ a 1.115.000€ és a dir, més d’un 73% de reducció del deute.

Davant d’esta situació, Remolar assegura que “abans de 2021 haurem cancel·lat tots els préstecs contrets amb els bancs en legislatures anteriors a la nostra entrada al govern”. De fet, l’actual alcalde ha recordat que “de forma paral·lela a la disminució de la càrrega financera del consistori, hem abaixat impostos com la plusvàlua, l’IBI o la taxa d’instal·lació de noves empreses”.

A pesar de la gestió realitzada per l’equip de govern, en estos moments el deute que s’arrossega encara suposa una de les principals partides econòmiques del pressupost municipal. “Cada any hem de destinar més de 300.000€ a pagar el deute, diners que es podrien utilitzar per fer noves infraestructures o millorar els serveis. Per tant, el nostre ferm compromís és el de sanejar les arques municipals al més prompte possible per poder augmentar les inversions productives”.

Pujar