23 de setembre de 2020 23/9/20

Un veí de Betxí prepara a un cavall per a ser el més bonic del món

Un veí de Betxí prepara a un cavall per a ser el més bonic del món - (foto 1)
  • L’animal ha pernoctat en una quadra de Burriana

MÉS FOTOS
Un veí de Betxí prepara a un cavall per a ser el més bonic del món - (foto 2)
Un veí de Betxí prepara a un cavall per a ser el més bonic del món - (foto 3)

Aquesta setmana tindrà lloc, exactament del 19 al 24 de novembre, el Campionat del Món en el Saló Internacional del Cavall de Sevilla (SICAB) per a triar quin és el corser més bonic del planeta.

El cavall de Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid, es va alçar amb el premi de l'any passat. I per a aquesta edició, Víctor Fabregat prepara al cavall “Oleaje”, qui ha pernoctat en una quadra de Burriana i ha estat a Betxí, d'on és el seu entrenador.

El betxinenc, guardonat en diverses categories d'àmbit internacional, ha sigut contractat per la ramaderia que posseeix actualment a “Oleaje” perquè prepare a l'animal per a guanyar el Mundial.

El Palau-Castell de Betxí ha sigut plató improvisat per a fotografiar Oleaje de Torreluna, el cavall de pura raça espanyola. L'animal s'ha sotmès a una sessió fotogràfica al pati renaixentista i en el Patiàs, abans de viatjar a Andalusia.

El SICAB és l’escenari de major prestigi internacional en el món dels concursos equins i en este cas, l’exemplar de l’eguada de propietaris guatemalencs és un dels participants que compta amb majors probabilitats d’èxit en la categoria d’adults.

Pujar