elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí instal·la dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics

Betxí instal·la dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics
  • L'Ajuntament aposta per la sostenibilitat facilitant aquest servei per als veïns amb cotxes elèctrics

L'Ajuntament de Betxí ha posat en marxa dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics en el Polígon Industrial Molí-Llop, enfront de la Cooperativa Agrícola de Betxí. Els punts de càrrega podran donar electricitat a diversos automòbils.

L'alcaldessa, Carla Nebot, ha destacat que “és una petita acció que demostra el nostre compromís amb la mobilitat sostenible i suposa un fet important per a millorar el nostre futur i reduir la petjada de carboni, a més oferim un servei a aquells veïns que han apostat per la mobilitat elèctrica”.

En aquest sentit, els ciutadans del municipi amb aquest tipus de vehicles tenen ara la possibilitat de recarregar els seus cotxes en un punt municipal. Segons la primera edil, era important oferir aquest servei, ja que cada vegada són més els vehicles elèctrics registrats en la localitat.

L'ajuntament de Betxí ha apostat en els últims anys per la mobilitat sostenible, ampliant any rere any el carril bici que travessa el poble i ampliant les voreres per a afavorir la mobilitat per als vianants. Amb aquesta posada en marxa, demostra també el seu compromís amb la mobilitat elèctrica.


 

Pujar