28 d’octubre de 2020 28/10/20

Betxí estrena nou camió de recollida de fem més eficient

Betxí estrena nou camió de recollida de fem més eficient - (foto 1)
  • El consistori posa en marxa este vehicle com una millora dins del nou contracte

Des de hui Betxí compta amb un vehicle d’última generació en la recollida del fem de la localitat.  D’esta forma, i gràcies a la millora que ha oferit l’empresa concessionària del servei FCC, el servei es realitzarà de forma més silenciosa, més eficient i menys contaminant.

I és que FCC Medi Ambient ha incorporat un nou vehicle a la flota de recollida de Residus Sòlids Urbans de Betxí que reforça i millora l’operativitat del contracte, gràcies a este camió recol·lector-compactador d’avançada tecnologia.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, s’ha felicitat “per l’estrena d’este vehicle que suposa millorar el servei de recollida del fem i fa un pas més en la neteja del municipi”.  Remolar ha destacat “la sintonia que hi ha entre el consistori i l’empresa adjudicatària que ha suposat arribar a esta important fita que millora tant les prestacions dels treballs com la seguretat dels treballadors implicats”.

El nou vehicle és un recol·lector compactador de càrrega trasera de 3 eixos amb una capacitat de recollida de 18,75m3, amb elevador de contenidors d’entre 90 i 1100 litres, sistema de compactació de gran premsat i adaptat per al gir en carrers estrets.

Pujar