18 de gener de 2021 18/1/21

Betxí celebrarà el dissabte la I Festa sense alcohol per a adolescents

Betxí celebrarà el dissabte la I Festa sense alcohol per a adolescents - (foto 1)
  • L'esdeveniment girarà al voltant de Halloween i inclourà photocall, regals i DJ's

Els adolescents de Betxí seran, este cap de setmana, els protagonistes principals de la festa de Halloween. Així ho ha decidit el consistori que ha organitzat la I Festa sense alcohol per a joves d'entre 12 i 16 anys. La cita serà este mateix dissabte dia 5 a les 18:30h al Saló 1964.

La iniciativa sorgeix de la regidoria de Joventut després de recollir la proposta llançada per part dels joves i dels seus pares per tal d'organitzar activitats dirigides específicament a este sector d'edat que en moltes ocasions no troba referents d'oci.

Mireia Martín, la regidora de l'àrea, ha ressaltat la importància d'este acte "que per primera vegada s'organitza al nostre municipi, ja que va dirigit directament a unes edats que de vegades costa molt d'atendre en les activitats que realitzem". Martín espera que la iniciativa "siga un èxit de participació i que, per tant, possibilite l'organització de futures sessions similars".

Les entrades per a l'acte es poden adquirir en la biblioteca municipal o directament a la taquilla al preu de 2€ i inclourà una consumició sense alcohol. La festa estarà amenitzada pel DJ local Rubén Pelegrí i entre d'altres incentius destaca el photocall realitzat des del Casal Jove, on els participants podran fotografiar-se amb les seues disfresses per poder penjar les imatges a les xarxes socials municipals per tal de participar en el sorteig de regals.

Pujar