3 de juny de 2020 3/6/20

Aprovada la licitació de la pavimentació de l'avinguda Sant Josep Obrer de Betxí

Aprovada la licitació de la pavimentació de l'avinguda Sant Josep Obrer de Betxí - (foto 1)

  L'Ajuntament de Betxí ha aprovat este matí la licitació del projecte de pavimentació integral de l'avinguda Sant Josep Obrer, des del carrer camí d'Onda fins al carrer Assumpció Franch. El projecte, que té un pressupost total de 110.000€, s'iniciarà previsiblement al llarg del mes d'abril, de forma que si no hi ha cap entrebanc important l'obra podria estar conclosa abans de l'estiu.

  Els treballs inclouran a més a més la renovació de l'últim tram de les aigües residuals, en concret la zona que va des del carrer Reial fins al camí d'Onda i també suposaran la connexió del camí escolar amb el carril bici cap als polígons industrials.

  Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha declarat que "amb la pavimentació completa de l'avinguda es donarà per finalitzada la renovació integral d'esta via primordial del nostre poble i suposarà un pas més en la consecució del Pla Estratègic de Betxí amb la conclusió d'un nou tram del carril bici en direcció a les escoles".

  De fet, amb este nou tram es connectarà l'escola infantil Pequelar amb el col·legi públic Cervantes-J. Dualde i amb el polígon industrial del Molí-llop i Canyaret, una vegada estiga finalitzada la passarel·la peatonal.

  Es dóna la circumstància que a pesar que el projecte s'inclou dins del segon Pla 135 que la Diputació de Castelló –governada amb majoria absoluta pel PP- va aprovar en 2018, el pla no va ser recolzat pel PP de Betxí en el ple municipal corresponent.

  Pujar