elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pilar Moncho anuncia un programa turístic amb valencians de projecció internacional com Ricardo Caballer

Pilar Moncho anuncia un programa turístic amb valencians de projecció internacional com Ricardo Caballer
  MÉS FOTOS
  Pilar Moncho anuncia un programa turístic amb valencians de projecció internacional com Ricardo Caballer - (foto 2)
  Pilar Moncho anuncia un programa turístic amb valencians de projecció internacional com Ricardo Caballer - (foto 3)
  Pilar Moncho anuncia un programa turístic amb valencians de projecció internacional com Ricardo Caballer - (foto 4)

  La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha anunciat un nou programa turístic de col·laboració amb valencians i valencianes de projecció internacional, com Ricardo Caballer, "que prestigien amb el seu bon fer la marca València i es converteixen en un aparador extraordinari del nostre territori perquè són sinònim de qualitat".

  Pilar Moncho va anunciar el nou programa durant la seua visita a les instal·lacions de l'empresa pirotècnica de Ricardo Caballer –RICASA- a Bétera. També va acudir a la visita el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles.

  Marca territorial en fires internacionals

  Tal com va explicar Moncho, "volem implantar un nou sistema perquè la marca territorial s'impose en els mercats internacionals. Quan acudim a Fires, hem d'anar de la mà d'ambaixadors excepcionals que porten el nom de València per tot el món, com és el cas de Caballer, una empresa familiar que exporta bon ofici, valencià cent per cent, per tot el món".

  A més de participar en esdeveniments locals, nacionals i internacionals de primer nivell, com les Olimpíades, RICASA dispara diàriament espectacles pirotècnics en els parcs de Disney de tot el món (Florida, Califòrnia, Tòquio, París, Hong Kong, Hawái i Xangai).

  "L'ingredient fonamental de la nova filosofia del Patronat de Turisme és el producte de qualitat", va assenyalar Evarist Caselles i va destacar la rellevància d'acudir a les fires internacionals amb aqueixos productes, "d'igual manera que ja ha hem iniciat amb Del Tros al Plat, perquè el producte valencià de qualitat és el nostre millor suport publicitari".

  Pujar