elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes

L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes
  MÉS FOTOS
  L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes - (foto 2)
  L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes - (foto 3)

  Ara sí que sí, les Festes de les Alfàbegues 20018 estan en marxa. Ahir les obreres i majorals de 2018 inauguraven 11 dies d'activitats i actes amb la tradicional Entrada de la Murta que omplia els carrers de la localitat de música, festa, color verd i olor de murta.

  Ells, vestits de llauradors, van escampar una bona quantitat de branques de murta pels carrers del poble. Elles, vestides d'hortolanes, van repartir somriures i caramels a tots els veïns i veïnes que van eixir al carrer a donar la benvinguda a les festes. L'equip de govern amb l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), i la regidora de Festes, Raquel Puig (Compromís) al capdavant, completaven la comitiva en la qual no va faltar la música de la colla "Xe que burra" i de la xaranga "Che que bo".

  Hui les Festes de Bétera comencen oficialment amb la Presentació de les Obreres i Majorals de 2018 en un solemne acte a l'Albereda de Bétera. A continuació els assistents gaudiran de l'actuació en directe de la banda del Centre Artístic Musical de Bétera amb "Sis veus per al Poeta".

  Pujar