31 de març de 2020 31/3/20

L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes

L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes - (foto 2)
  L'Entrada de la Murta anuncia que Bétera està en festes - (foto 3)

  Ara sí que sí, les Festes de les Alfàbegues 20018 estan en marxa. Ahir les obreres i majorals de 2018 inauguraven 11 dies d'activitats i actes amb la tradicional Entrada de la Murta que omplia els carrers de la localitat de música, festa, color verd i olor de murta.

  Ells, vestits de llauradors, van escampar una bona quantitat de branques de murta pels carrers del poble. Elles, vestides d'hortolanes, van repartir somriures i caramels a tots els veïns i veïnes que van eixir al carrer a donar la benvinguda a les festes. L'equip de govern amb l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), i la regidora de Festes, Raquel Puig (Compromís) al capdavant, completaven la comitiva en la qual no va faltar la música de la colla "Xe que burra" i de la xaranga "Che que bo".

  Hui les Festes de Bétera comencen oficialment amb la Presentació de les Obreres i Majorals de 2018 en un solemne acte a l'Albereda de Bétera. A continuació els assistents gaudiran de l'actuació en directe de la banda del Centre Artístic Musical de Bétera amb "Sis veus per al Poeta".

  Pujar