elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bétera pavimenta la part més transitada del vial principal de Mas Camarena

Bétera pavimenta la part més transitada del vial principal de Mas Camarena
  MÉS FOTOS
  Bétera pavimenta la part més transitada del vial principal de Mas Camarena - (foto 2)

  Dilluns va començar la pavimentació de 900 metres lineals del vial principal de la urbanització Mas Camarena de Bétera i tan sols tres dies després ja està completament acabada.

  L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d'Obres Públiques, ha asfaltat el tram de l'anell que envolta la urbanització en què hi ha més trànsit rodat i per tant es trobava en pitjors condicions.

  "Concretament aquest tram comprèn l'entrada al centre comercial i l'entrada al col·legi Mas Camarena pel que era urgent arreglar aquesta carretera per la qual cada dia transiten centenars de cotxes i d'autobusos escolars", ha explicat l'edil de l'àrea, Cristina Ballesteros (PSPV).

  La pavimentació s'ha realitzat en horari nocturn a causa dels problemes que hagués ocasionat tallar l'intens trànsit durant el dia.

  L'asfaltat de prop d'1 km de via ha costat 120.000 euros i ara es procedirà a arreglar els sots i desperfectes de la calçada de la resta de l'anell.

  A més també s'ha procedit a pintar la línia central del Camí de Paterna i a la senyalització de la mateixa amb les corresponents senyals de trànsit, "es tracta de la principal via de connexió entre la urbanització Mas Camarena i el nucli urbà de Bétera per la qual cosa calia que estiguera ben senyalitzada, ja que té un gran volum de trànsit", ha explicat Cristina Ballesteros.

  Pujar