elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bétera fa costat als seus agricultors i reivindica el seu paper en el municipi

Bétera fa costat als seus agricultors i reivindica el seu paper en el municipi
  • El sector agrari del municipi es mobilitza i participa en la manifestació convocada a València

MÉS FOTOS
Bétera fa costat als seus agricultors i reivindica el seu paper en el municipi - (foto 2)
Bétera fa costat als seus agricultors i reivindica el seu paper en el municipi - (foto 3)
Bétera fa costat als seus agricultors i reivindica el seu paper en el municipi - (foto 4)

A les 8:30 hores un gran nombre d'agricultors i veïns de Bétera han partit cap a València des del Centre La Vereda acompanyats per l'Alcaldessa del municipi i responsable de l'àrea d'agricultura, Elia Verdevío per a denunciar la situació que sobrevé al camp i unir-se a una manifestació multitudinària convocada per les organitzacions agràries de la Comunitat Valenciana: Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA), ASAJA Alacant-Joves Agricultors, Federació Provincial d'Agricultors i Ramaders de Castelló (FEPAC-ASAJA), La UNIÓ de Llauradors i Ramaders i la Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders del País Valencià (UPA-PV).

“Hui no podíem deixar d’estar ací, al costat dels agricultors de Bétera, dels nostres veïns, reivindicant la situació límit del sector agrari. Bétera és un municipi agrícola i és el meu deure demanar uns preus justos i una rendibilitat equitativa per als nostres agricultors”, explica Elía Verdevío.

La Cooperativa Agrícola de Bétera COABE ha reunit entorn a un centenar d'agricultors i veïns que han acudit a València amb autobús, transport públic i fins i tot amb els seus tractors. El sector agrari del municipi del Camp de Túria s'ha mobilitzat durant l'última setmana per a assistir a aquesta manifestació i fer sentir la veu de Bétera.

Elía Verdevío ha recorregut els carrers de la ciutat al costat dels seus veïns participant així en aquesta multitudinària manifestació. I és que no cal oblidar que el municipi de Bétera compta amb una extensió aproximada de 75 km quadrats dels quals 48 km quadrats aproximadament són de superfície agrària.

Pujar