elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Beques universitàries curs 2020-2021: La Generalitat llança una convocatòria que se suma a la del Ministeri

Beques universitàries curs 2020-2021: La Generalitat llança una convocatòria que se suma a la del Ministeri
  • Els estudiants valencians que vulguen sol·licitar-les han d'haver rebut també la del Ministeri

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de beques de matrícula complementàries per a estudiants que cursen estudis postobligatoris durant el curs acadèmic 2020-2021.

La quantia de la subvenció ascendeix a 5.500.000 euros i podrà beneficiar-se d'aquestes beques l'alumnat matriculat a les universitats públiques de la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2020-2021 i que, a més, haja resultat beneficiari d'una beca de Ministeri.

La beca consisteix en costejar l'import de la taxa de la matrícula universitària no subvencionada per la beca del Ministeri, és a dir, la diferència entre l'import de la matrícula establert per a les universitats valencianes i el preu públic fixat per a la titulació corresponent al curs 2011-2012, actualitzat en un 1%.

Les universitats públiques de la Comunitat Valenciana sol·licitaran a la Direcció General d'Universitats la compensació, acompanyada d'un certificat acreditatiu del nombre d'estudiants beneficiaris de la beca de matrícula i ajudes a l'estudi concedides pel Ministeri d'innovació. Les universitats remetran les sol·licituds per registre telemàtic en un termini de 15 dies comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria.

Les beques es concediran atenent la certificació emesa per la universitat en què s'acredite el nombre d'estudiants beneficiaris de la beca de matrícula, amb especificació de l'import individual dels crèdits en primera matrícula i del total que corresponga aportar a la Generalitat.

Pujar