elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua el projecte de modernització del Polígon de la Pedrera amb millores viàries i d'imatge

Continua el projecte de modernització del Polígon de la Pedrera amb millores viàries i d'imatge

  Benissa finalitzarà en breu el projecte de modernització del Polígon de la Pedrera, amb la realització de millores viàries i en les zones verdes. Es tracta dels treballs pautats en l'anualitat de 2019, i que compten amb un cost superior als 280.000 €, gràcies a les ajudes de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) pertanyent a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. En total, les ajudes rebudes per a 2018 i 2019 ascendeixen a 454.856 €.

  A partir del projecte denominat 'Millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon Industrial La Pedrera de Benissa', aquestes instal·lacions s'han beneficiat d'una optimització en aspectes com la seguretat, les comunicacions, l'estalvi energètic, la imatge o el trànsit de vehicles.

  Les obres més recents, i que finalitzaran durant febrer, suposen la creació de noves zones d'aparcament per a vehicles pesats i lleugers, millorant l'amplitud i els accessos d'alguns dels vials, adequant també algunes voreres per al trànsit dels vianants. Quant a la renovació en les zones verdes, s'aporta la construcció de nous murs i la creació de plataformes amb noves rampes d'accés a les zones verdes, que ja compten amb espais enjardinats, una nova plantació d'oliveres i altres plantes.

  En total, aquestes millores suposen, segons el projecte, una major accessibilitat, qualitat estètica i també urbanística, a través d'unes actuacions realitzades amb materials reciclables i adaptats a l'entorn.

  Per la seua part, en 2018 s'han aportat millores com la implantació de fibra òptica per a les connexions de les empreses i la creació d'un circuit tancat de càmeres -interconnectat amb la Policia Local-. També s'implementa un alt grau d'eficiència energètica en l'enllumenat públic del polígon, aconseguint un estalvi energètic de prop del 70%, o la renovació de la senyalització.

  En aquest sentit, Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, realitzarà aquest divendres 22 un recorregut pel polígon, visitarà algunes empreses i participarà en un acte públic institucional anomenat 'Fem Empresa', dirigit a pimes, empreses i indústries (de dins i fora del polígon) i públic en general. L'acte tindrà lloc en la Seu de Benissa Impuls, al carrer Denis Papin, 8 en el mateix polígon.

  Pujar