elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els centres educatius de Benissa preparats per al nou curs

Els centres educatius de Benissa preparats per al nou curs

  Els CEIP Pare Melchor i Manuel Bru i l'IES Josep Iborra, estan experimentant millores en diverses infraestructures durant el present període vacacional. Aquestes obres es troben emmarcades dins del pla Edificant de la Conselleria d'Educació.

  Concretament, l'IES Josep Iborra ha iniciat la insonorització de les aules de música i també es preveu ampliar la dotació d'equipament per als cicles formatius. En el cas del CEIP Manuel Bru es presenten millores com l'adequació de la pista esportiva annexa al gimnàs i la reforma del pati infantil, substituint una zona d'arena per una superfície d'herba natural o de cautxú.

  Per la seua banda les millores en el CEIP Pare Melchor inclouen l'adequació i modernització del pati en l'edifici d'infantil, de manera que es puga adaptar l'aula dirigida a l'alumnat de dos anys, uns treballs que estan pendents de finalitzar en breu.

  De la mateixa manera el CEIP Pare Melchor està experimentant la reforma en les condícies del centre. El pla de la Conselleria engegat, també contempla millores generals en l'edifici de primària, així com l'adaptació d'espais indefinits perquè es convertisquen en un magatzem. Cal assenyalar que per l'envergadura de les actuacions, les obres es realitzaran durant dues anualitats (2018 i 2019).

  Les actuacions que se celebren en aquests centres en època estival, suposen una important inversió propera als 500.000 euros. Aquestes actuacions permeten adequar els centres a les noves necessitats, al mateix temps que permeten recuperar espais deteriorats per l'ús durant el període lectiu.

   

  Pujar