elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un benisser guanya el principal concurs nacional de robótica amb un robot capaç de lluitar en un combat de sumo

Un benisser guanya el principal concurs nacional de robótica amb un robot capaç de lluitar en un combat de sumo
  • Jordi Armengol Miralles, estudiant d'Enginyeria Elèctrica, forma part de l'equip del Grup de Robòtica i Mecatrònica que es va imposar al CEABOT 2017 de Gijón

Jordi Armengol Miralles és un jove estudiant benisser que ha trobat un magnífic premi per la seua capacitat i al seu esforç. Jordi ha format part del Grup de Robòtica i Mecatrònica que recentment s'han proclamat guanyadors del Concurs nacional de robots humanoides (CEABOT 2017) celebrat enguany a Gijón, dins de les XXXVIII Jornades d'Automàtica.

Armengol cursa 3er d'Enginyeria Elèctrica al campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València i s'ha mostrat molt satisfet pel resultat: "Hem treballat molt i ens causa molta alegria que el jurat d'un premi nacional et reconega la faena i la idea".

El projecte d'aquest benisser no és un qualsevol: Amb el seu equip de treball han aconseguit que el seu robot realitze una carrera d'anada i tornada, que descodifiquen codis QR per salvar diversos obstacles, que puje unes escales o que lluite (i guanye) en un combat de sumo.

 

Pujar