elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa versiona en Fitur la recepta del putxero de polp i presenta la 'Benissa Film Office'

Benissa versiona en Fitur la recepta del putxero de polp i presenta la 'Benissa Film Office'
  MÉS FOTOS
  Benissa versiona en Fitur la recepta del putxero de polp i presenta la 'Benissa Film Office' - (foto 2)
  Benissa versiona en Fitur la recepta del putxero de polp i presenta la 'Benissa Film Office' - (foto 3)

  Benissa està tenint una presència molt activa en l'agenda de la Comunitat dins de FITUR 2019, una de les principals fires de turisme a Europa. Especialment, cal destacar dos actes protagonistes d'aquest divendres 25 de gener, el showcooking que ha tingut com a protagonista al putxero de polp i la presentació de Benissa Film Office.

  La proposta gastronòmica, iniciada a migdia, ha estat dirigida pel Restaurant Giró, que ha elaborat, en directe, un 'Mosset de Putxero de Polp'. Aquest plat ha sigut acompanyat amb la cervesa artesana L´Andragó de XaBier's, productor benisser de cerveses artesanes i ha comptat amb el suport tècnic i logístic de l'empresa HostelBe. Aquesta activitat ha generat una gran expectació davant el públic assistent, que ha pogut conéixer aquest plat tradicional de Benissa amb la presentació de Fernando López Corsi, regidor de Turisme.

  Moments després ha sigut presentat el projecte 'Benissa Film Office', amb el llançament d'un vídeo promocional i una web (filmoffice.benissa.net/es) que ja està operativa. Aquesta presentació s'emmarca en la secció Fitur Cinema/Screen Tourism, creada per a connectar la indústria turística i la cinematogràfica, una de les grans novetats d'aquesta nova edició de Fitur 2019 i en la qual Benissa ha volgut estar present. El projecte consisteix a donar suport professional, logístic, administratiu, de gerència o empresarial, a les productores i empreses del sector. També facilita la gestió d'autoritzacions, llicències i permisos per a rodar en els determinats espais seleccionats i, a més, proporciona informació específica a les productores sobre els recursos i característiques de la zona.

  A més, aquest cap de setmana es durà a terme una acció promocional sota el lema "Aquesta Setmana Santa la teua 'torrija' és la Mona de Pasqua", que forma part d'una estratègia de promoció turística que s'està desenvolupant per a atraure turistes de Madrid a Benissa del 12 al 14 d'abril.

  Fins al moment, i si bé és prompte per a fer balanç, si que pot destacar-se el gran nombre de contactes establits en aquesta 39a edició de FITUR en l'àrea de turisme de Benissa, un fet que ha de permetre continuar ampliant les possibilitats turístiques del municipi. "Estem contents i contentes, la gent no ha deixat ni una degustació del 'mosset de putxero', pel que pense que ha agradat, i a la presentació de 'Benissa Film Office' hem tingut la presència de diverses productores que ja s'han interessat per les possibilitats que els ofereix Benissa com a espai cinematogràfic o publicitari", ha assenyalat Fernando López Corsi.

  Pujar