elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa adjudica en obert el subministrament de material gràfic i d'impremta de l'ajuntament

Benissa adjudica en obert el subministrament de material gràfic i d'impremta de l'ajuntament
  MÉS FOTOS
  Benissa adjudica en obert el subministrament de material gràfic i d'impremta de l'ajuntament - (foto 2)

  Benissa ha licitat per primera volta i de manera oberta el subministrament de material gràfic i d'Impremta que genera l'Ajuntament. Després de la licitació del combustible de la flota de vehicles municipals o dels serveis postals, aquest és un nou exemple per a generar estalvi econòmic en tasques habituals, que permeten generar recursos per a invertir en altres despeses o inversions dirigides a la ciutadania.

  En paraules de Fernando López Corsi, regidor de Contractació, "es licita un subministrament bàsic amb aquesta nova forma de gestionar, més transparent i oberta, tal com ja marca la nova Llei de Contractes del Servei Públic. A més, ens congratulem que el contracte es quede en els pròxims anys en una empresa local de Benissa, que ha fet l'oferta econòmicament més avantatjosa".

  A més, López Corsi assenyala que aquesta manera de realitzar les contractacions suposa "continuar una progressiva adaptació a la legalitat després d'anys d'adjudicar de forma directa en quantitats econòmiques en les quals la llei obliga a licitar. En aquest procés de regularització i millora de la contractació pública aconseguim, de pas, un important estalvi per a les arques públiques donant oportunitats a totes les empreses interessades", recalcant que "Ser més eficients ens permetrà a curt termini tindre més inversió i millors serveis per a totes les veïnes i veïns de Benissa".

  Pujar