Castellano

Sostrauen a Benidorm la bicicleta a un membre de l'equip Eslovac de Triatló

Sostrauen a Benidorm la bicicleta a un membre de l'equip Eslovac de Triatló
  • La víctima és un esportista professional que es trobava en aquesta localitat per a la preparació de les Olimpíades

  • Els agents van recuperar la bicicleta en menys de 24 hores des de la sostracció

Agents de la Policia Nacional del Grup V de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Benidorm, van rebre una denúncia en la qual s'informava de la sostracció d'una bicicleta, tipus MTB, amb un valor estimat pròxim als 5.000 Euros, pertanyent a l'equip professional nacional eslovac de triatló, el qual està entrenant per a diverses proves, entre les quals es troba la preparació dels pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2021, allotjats en un complex hoteler d'aquesta localitat.

La zona de la Marina Baixa, és habitualment triada, per equips professionals de ciclisme i altres disciplines esportives, com el triatló, per a la preparació de proves internacionals, campionats del món i jocs olímpics.

En aquest cas la sostracció d'una de les bicicletes usades per l'equip, a part de la pèrdua patrimonial, els causava un greu perjuri en alterar de manera significativa el seu pla d'entrenament.

Des del moment de la sostracció, es va iniciar un dispositiu policial especial de resposta immediata, que en menys de 24 hores i gràcies a les labors d'investigació i perquisicions realitzades, va aconseguir identificar als autors, sent localitzats i detinguts.

Una vegada recuperada la bicicleta sostreta, els agents van fer lliurament al seu propietari.

Els detinguts de nacionalitat colombiana i espanyola, de 37 i 43 anys d'edat i sense antecedents, van ser posats en llibertat després de ser sentits en declaració en dependències policials, a l'espera de ser cridats a declarar en seu judicial.

Pujar