Castellano

Presó provisional per a tres dels cinc joves detinguts per l'agressió sexual grupal de Benidorm

Presó provisional per a tres dels cinc joves detinguts per l'agressió sexual grupal de Benidorm

  La titular del Jutjat d'Instrucció número 1 de Benidorm, en funcions de guàrdia, va rebre en el dia d'ahir als cinc joves detinguts per atemptar presumptament contra la llibertat sexual de dues xiques.

  La magistrada ha decretat després de la seua compareixença presó provisional, comunicada i sense fiança per a tres d'ells, i ha acordat la llibertat provisional sense mesures cautelars per als altres dos.

  Cal recordar, que els fets dels quals se'ls acusa haurien tingut lloc durant la matinada del dimecres quan el grup de joves francesos va conéixer a través d'Instagram a les dues xiques franceses que poques hores després van interposar una denúncia acusant-los d'agressió sexual.

  La veu d'alarma es va donar des de de el Centre de Salut de Alfaz del Pí, en la qual informaven estar atenent dues dones, de 20 anys d'edat, per una presumpta agressió sexual a una d'elles.

  Els cinc detinguts estan investigats en una causa oberta per delictes d'abús sexual, sense perjudici d'una ulterior qualificació

   

  Pujar