18 de novembre de 2019 18/11/19

Passen a disposició judicial els presumptes autors de l'agressió sexual grupal a Benidorm

Passen a disposició judicial els presumptes autors de l'agressió sexual grupal a Benidorm - (foto 1)

  Els cinc detinguts per una presumpta agressió sexual grupal a Benidorm han passat en el dia de hui a disposició judicial, en una declaració en la qual segons les primeres informacions haurien negat tots els fets dels quals se l'acusen.

  Els joves, de 18 i 19 anys, estan acusats d'un delicte d'agressió sexual i un altre d'abús sexual comeses sobre dues dones de nacionalitat noruega, totes dues de 20 anys, a les quals haurien conegut a través de la xarxa social Instagram.

  En la seua denúncia davant la Guàrdia Civil, les dues dones van facilitar les dades i fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors i van afegir que aquests havien comentat que marxarien al seu país durant el dimecres

  Segons van narrar les dues dones en la seua denúncia, els fets s'haurien tingut lloc en un moment donat de la nit quan una de les dues va marxar de l'habitatge quedant-se l'altra sola amb els cinc homes, tenint lloc l'agressió sexual referida.

  Uns fets que haurien negat els detinguts durant la seua declaració al jutge de guàrdia de Benidorm, narrant que havien ajudat a la xica quan aquesta va voler marxar-se i fins i tot li van demanar un taxi.

  ocultar
  Passen a disposició judicial els presumptes autors de l'agressió sexual grupal a Benidorm
  Pujar