Castellano

La UA organitza les finals del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari 2018

  La Nucia, Benidorm i la Vila Joiosa acolliran aquest dijous 1 de març les finals de totes les modalitats esportives que integren el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) per equips, organitzat enguany per la Universitat d’Alacant, com a avantsala dels Campionats d’Espanya Universitaris del 2018. En aquests campionats participen les set universitats valencianes en les especialitats de futbol, futbol sala, futbol 7, pàdel, tennis, handbol, bàsquet, voleibol i rugbi.

  La Ciutat Esportiva Camilo Cano de la Nucia serà la seu de la final de futbol masculí (UA-UV), futbol sala femení (UA-UV) i masculí (UV-UPV), futbol 7 femení (UA-UV), pàdel (UV-UCV) i tennis (UJI-UMH). Al Palau d’Esports L’Illa de Benidorm es disputaran les finals de voleibol femení (UA-UV) i masculí (UV- UPV), bàsquet femení i masculí (UA-UV) i handbol femení i masculí (UMH-UV). Finalment, les finals de Rugbi 7 femení i masculí (UV-UPV) tindran lloc al Camp Municipal de Rugbi del Pantà de la Vila Joiosa.

  Atesa la condició de seu universitària de la UA que té, la Nucia acollirà en acabar els encontres la cerimònia de clausura i lliurament de medalles. Aquesta cerimònia tindrà lloc al pavelló central de la Ciutat Esportiva Camilo Cano a les 14:30 hores i tindrà la presència del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, el vicerector d’Estudiants i Esports de la Universitat Miguel Hernández, Francisco Javier Moreno, el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, i també de les màximes autoritats municipals de les localitats seu i dels respectius directors i caps dels Serveis d’Esports de les universitats valencianes.

  Campionat Valencià de l’Esport Universitari

  Les universitats d’Alacant (UA), València (UV), Politècnica de València (UPV), Jaume I de Castelló (UJI), Miguel Hernández (UMH), CEU Cardenal Herrera i Catòlica Sant Vicent Màrtir (UCV) organitzen i participen al llarg de cada curs acadèmic en format de lliga en el Campionat Valencià de l’Esport Universitari. L’objectiu d’aquest campionat és fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats valencianes. Aquesta competició es regeix pel reglament oficial de cada disciplina, que proporciona un marc jurídic estable per al desenvolupament de cada competició.

  Pujar