Castellano

Una jove s'estimba des del mirador més famós de Benidorm

Una jove s'estimba des del mirador més famós de Benidorm
  • La xica va caure accidentalment del conegut balcó de la Mediterrània encara que va aconseguir sobreviure

L'ensurt va acabar gairebé en desgràcia: una jove es va estimbar aquest dimarts des del mirador més famós de Benidorm. Conegut com el balcó de la Mediterrània o mirador del Castell, és un dels espais de referència de la ciutat i el punt més fotografiat de Benidorm.

Aquest dimarts una jove que es trobava en aquest punt va caure accidentalment i va estar a punt de morir. Segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, sobre les 18:10 es va sol·licitar la intervenció del CICU per assistir a una dona en aturada cardiorespiratòria, després de caure accidentalment pel balcó de la Mediterrània a Benidorm.

El CICU va mobilitzar una unitat de SAMU i una unitat de SVB. L'equip mèdic va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada a la dona i altres tècniques d'estabilització, fins que va aconseguir recuperar les seues constants vitals.

Després de ser estabilitzada, la jove, de 26 anys d'edat, va ser traslladada per politraumatisme i símptomes d'ofegament a l'hospital General Universitari d'Alacant en l'ambulància del SAMU.

Pujar