Castellano

Benidorm suma 4 nous brots de COVID-19 que han infectat a 28 persones

Benidorm suma 4 nous brots de COVID-19 que han infectat a 28 persones
  • L'origen social i el laboral són els dos principals motius dels nous contagiats registrats després de l'última jornada

Benidorm és una de les ciutats protagonistes de l'última actualització de dades de la jornada, ja que ha sumat 4 nous brots de Coronavirus que han infectat a un total de 28 persones, totes elles confirmades a través de les proves de PCR i d'antígens.

Dos brots han sigut d'origen laboral i altres dos d'origen social. Concretament, els de l'àmbit laboral han contagiat a 13 persones; mentre que els altres dos d'origen social han propagat el virus a altres 15 ciutadans més.

El motiu de les reunions socials i familiars continua sent recurrent quant a la propagació de la malaltia, per la qual cosa les autoritats continuen insistint en la importància d'evitar aquests contactes el màxim possible per a frenar la cadena de contagis.

Més si cap en aquests dies tan assenyalats, per la qual cosa es continua insistint en les restriccions de mobilitat, de toc de queda i de reunions tant en els àmbits privats com públics.

Cal destacar que en els últims 14 dies Benidorm ha sumat 126 nous contagiats per Coronavirus, tots ells confirmats per la Conselleria de Sanitat a través de les proves de PCR i d'antígens.

Pujar