Castellano

Benidorm registra 68 contagiats nous per Coronavirus en l'última quinzena

Benidorm registra 68 contagiats nous per Coronavirus en l'última quinzena
  • El consistori ha contractat 55 treballadors per a atendre necessitats derivades de la pandèmia del Coronavirus

Benidorm ha registrat en els últims 14 dies un total de 68 nous contagis per COVID-19, tots ells confirmats per la Conselleria de Sanitat a través de la realització de les proves PCR i d'antígens.

La situació epidemiològica en el municipi de Benidorm ha arrabassat la vida a 73 persones des que es va iniciar la pandèmia el mes de març.

Donat el moment actual i conscients de totes les restriccions i normes de seguretat implantades a Benidorm a través de la Generalitat Valenciana, ha sigut el propi consistori qui també ha pres cartes en l'assumpte i ha decidit contractar 55 treballadors que ja atenen totes aquelles necessitats que sorgisquen en relació a la pandèmia.

Totes elles prestaran servei en les diferents instal·lacions i espais municipals durant els pròxims 6 mesos.

Els espectacles infantils, culturals i de teatre es mantenen en la localitat de Benidorm, ja que els representants municipals han cregut oportú dur-los a terme garantint totes les mesures de seguretat, de control d'aforaments en els llocs on es realitzen i controlar de manera estricta l'ús de la màscara i del gel hidroalcohòlic.

En aquesta línia de noves mesures adoptades en funció de l'avanç de la pandèmia, Benidorm ha decidit anunciar la suspensió de la taxa de taules i cadires per a tot l'any 2021 i la congelació dels impostos municipals, a més de destacar que els membres que formen la Corporació municipal i el personal eventual han renunciat a la pujada salarial avançada pel Govern d'Espanya.

Pujar