10 de juliol de 2020 10/7/20

Balastegui denuncia que "el Govern local organitzarà un torneig en unes instal·lacions per a patinatge plenes de clivelles"

Balastegui denuncia que "el Govern local organitzarà un torneig en unes instal·lacions per a patinatge plenes de clivelles" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Balastegui denuncia que "el Govern local organitzarà un torneig en unes instal·lacions per a patinatge plenes de clivelles" - (foto 2)
  Balastegui denuncia que "el Govern local organitzarà un torneig en unes instal·lacions per a patinatge plenes de clivelles" - (foto 3)

  El portaveu adjunt del Grup Municipal Ciutadans (Cs), Juan Balastegui, ha exigit al Govern local, format per PP i CBM, “deixar d'organitzar campionats en la nova pista de patinatge fins a arreglar de manera eficient les clivelles que han aparegut en el paviment, així com procedir a la instal·lació d'electricitat i instal·lar les zones d'ombra que reclamem al començament d'estiu”.

  El regidor de Cs ha denunciat que “la situació deficient d'una instal·lació recentment estrenada, que gràcies a l'ànsia del Govern local a vendre els seus nyaps i traure benefici electoralista, aquestes seran motiu de comentari en tota la Comunitat Valenciana gràcies al trofeu autonòmic que han muntat a contrarellotge en aquestes instal·lacions”.

  Segons ha incidit Balastegui, “mentre el regidor d'Esports anunciava el Trofeu Autonòmic de Patinatge de Velocitat en Pista, vanagloriant-se que tindrà gran assistència de públic, la pista fins hui segueix amb grans clivelles, sense punts de llum i sense tindre ni tan sols les marques viàries de meta”. De fet, ha afegit el regidor, “quan hem preguntat aquest matí si tindran llista la pintura per al diumenge ens han indicat que algunes marques es quedaran sense pintar, utilitzant en el seu lloc per a marcar les distancies cinta aïllant. Un vertader nyap”.

  Balastegui ha advertit que “cobrir les clivelles i pintar-les per a tapar-les de pressa i corrent l'única cosa que augura és que com a la pista siga utilitzada tornen a aparéixer”.

   

  Pujar