elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els nous “xiringuitos” en el litoral sud de Benicàssim reben el major nombre d'ofertes

Els nous “xiringuitos” en el litoral sud de Benicàssim reben el major nombre d'ofertes
  • La Mesa de Contractació dona compte del nombre de proposicions rebudes per a cadascun dels 41 serveis de temporada oferits

L'Ajuntament de Benicàssim avança en el procés d'adjudicació dels serveis de temporada a les platges i, després de conéixer el nombre total de propostes rebudes, la Mesa de Contractació ha procedit aquest matí a donar compte del nombre de proposicions rebudes per a cadascun dels 41 serveis de temporada oferits.

Durant el termini de presentació de propostes que va estar obert fins al 29 de març a les 14.00 hores, l'Ajuntament va rebre un total de 41, destacant els 19 licitadors per als 7 serveis de quiosc-bar oferits. El número dels coneguts com a “xiringuitos” era una de les novetats per a la present temporada ja que la zona sud de Benicàssim podrà tindre tres d'aquests espais a la platja Heliòpolis (en l'avinguda Ferrandis Salvador enfront del n.º 194, enfront del carrer Bassot i enfront del carrer Senillar) Aquests se sumen als oferits a la platja Almadrava (1), en platja Torre Sant Vicent (2) i la platja Els Terrers (1). I la novetat ha sigut la que ha rebut més demanda ja que els “xiringuitos” del litoral sud han sigut els que han rebut el major nombre de propostes i un d'ells ha rebut fins a 16 propostes. Quant al conjunt dels “xiringuitos”, tots compten amb més de cinc ofertes.

Quant al servei d'ombrel·les i hamaques, sis licitadors han presentat propostes per als 13 llocs oferits, dels quals dos han rebut fins a quatre proposicions.

En el cas del servei de massatges, set licitadors han realitzat ofertes per als 13 llocs i cinc per als tres llocs de lloguer d'embarcacions, mentre que per als dos llocs de quiosc de gelats s'han presentat una proposta per a cadascun d'ells, igual que un únic licitador per al quiosc de premsa situat a la platja Almadrava i la base nàutica a Heliòpolis.

Durant la taula celebrada aquest matí s'ha procedit a l'obertura del sobre B (qualificació documentació tècnica) i s'ha verificat la presentació de la memòria de gestió, la memòria de gestió mediambiental, el pla de contingència i neteja i l'estudi econòmic-financer per part de tots els licitadors.

Així mateix, s'ha procedit a l'obertura del sobre C, en el qual s'inclou l'oferta econòmica, del quiosc de premsa i de la base nàutica.

L'autorització dels serveis es concedirà per dues temporades estivals (2021-2022) i prorrogable a les temporades 2023-2024. Quant al període autoritzat de cada activitat, per als quioscos de premsa, de gelats i els “xiringuitos”, serà des de la formalització de l'autorització al 31 d'octubre. Els llocs d'ombrel·les i hamaques, de windsurfing, paddle-surf i piragües i base nàutica, tindran autorització del 15 de maig al 31 d'octubre i, finalment, els llocs de massatges estaran autoritzats a partir de l'1 de juny al 15 de setembre.

L'adjudicació dels referits serveis per a les quatre temporades indicades (2+2) està condicionada a la prèvia autorització per part del Servei Provincial de Costas a Castelló, dependent actualment del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, aquestes autoritzacions es troben en tramitació, havent-se procedit a la seua sol·licitud després de l'acord de la Junta de Govern Local celebrada el 25 de gener de 2021.

Pujar