17 de gener de 2021 17/1/21

FOBESA i l’UJI renoven el conveni de col·laboració per a dotar de beques l'alumnat resident a Benicàssim

FOBESA i l’UJI renoven el conveni de col·laboració per a dotar de beques l'alumnat resident a Benicàssim - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  FOBESA i l’UJI renoven el conveni de col·laboració per a dotar de beques l'alumnat resident a Benicàssim - (foto 2)
  FOBESA i l’UJI renoven el conveni de col·laboració per a dotar de beques l'alumnat resident a Benicàssim - (foto 3)

  El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, han signat un conveni de col·laboració per la renovació de les beques «FOBESA» per a l’estudiantat de grau de l’UJI resident a Benicàssim. Durant la signatura de l'acord també han estat presents l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, el vicerector d’Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner; el gerent de la Fundació General, José Francisco Vicente i el director de FOBESA, Juan Pablo Mateo.

  Les beques FOBESA pretenen afavorir la formació de l’estudiantat de la Universitat Pública de Castelló i al mateix temps cerquen projectar les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament social i econòmic del seu entorn més pròxim. Estan dotades amb un pressupost de 22.000 euros per al curs acadèmic 2017-2018 i el termini de presentació s’inicia avui 30 d’octubre i finalitza el 17 de novembre, inclòs. Les sol·licituds es poden presentar en la Fundació General de l’UJI o en l’empresa.

  El president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, ha animat a la joventut a «continuar amb la formació, perquè el coneixement els permetrà optar a millors llocs de treball i propiciar el desenvolupament del seu entorn» i s’ha mostrat satisfet per renovar un conveni que afavoreix a la ciutadania del poble de Benicàssim.

  Per la seua banda, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha agraït al president de Grupo Gimeno el compromís amb el futur de la joventut perquè «la societat exigeix cada vegada més a les empreses i institucions una aposta pel talent» i s’ha mostrat satisfet per la continuïtat d’aquestes beques que permeten a l’estudiantat accedir i continuar amb la seua formació superior.

  Per últim, Susana Marquès, alcaldessa de Benicàssim ha felicitat a la Universitat Jaume I i al Grupo Gimeno per continuar amb aquesta iniciativa que «redunda en beneficis per als nostres estudiants, perquè els donen la possibilitat de comptar amb una quantitat econòmica que contribueix al seu desenvolupament acadèmic».

  Més informació i bases de la convocatòria: www.becas.uji.es

  Pujar