elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una enquesta atorga de nou a Cristina Fernández (CS) la clau per a l'alcaldia de Benicàssim

Una enquesta atorga de nou a Cristina Fernández (CS) la clau per a l'alcaldia de Benicàssim

  La candidata de CS a l'alcaldia de Benicàssim, Cristina Fernández, manté la seua fortalesa de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig. Segons les dades d'una enquesta interna elaborada per Celeste-Tel fa poques setmanes, Fernández reté gran part dels votants que el partit va obtindre en 2019 i tindria de nou la clau de Govern per a l'Ajuntament.

  El passat 11 de maig, Cristina Fernández va presentar oficialment la seua candidatura per a Benicàssim, en un nombrós acte en el qual va comptar amb els missatges de suport de la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, i l'eurodiputat liberal i ex president de Balears, José Ramón Bauzá. En aqueix acte, la candidata ja va vaticinar el que hui coneixem a través de l'enquesta, ressaltant que “estem fortes a Benicàssim i el demostrarem el 28 M”. 

  L'alcaldable va avançar que “ningú podrà dirigir aquest municipi sense que es facen les reformes que tots necessitem per a assegurar el futur. Estem forts a Benicàssim i assegurarem una terra per a avançar i per a créixer tots junts”.

  Fernández deixa clar que “volem liderar Benicàssim, millorar el present i assegurar amb reformes el futur dels benicenses”. La candidata liberal trasllada en la seua campanya electoral la “lluita contra l'estancament i els masos del bipartidisme”. I afig que “és necessari un canvi de lideratge i cal començar des del centre”. 

  En aquest sentit, la candidata anima a tots els veïns de Benicàssim a “votar amb valentia i sense complexos” per a “continuar lluitant per les necessitats de les famílies, els treballadors, els emprenedors, els autònoms, els joves, els majors i tots els que contribueixen de Benicàssim de diferents formes”. “Tenim l'èxit en el palmell de la mà”, conclou l'alcaldable.

  Pujar