elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Casal Jove de Benicàssim reprén la programació de manera presencial

El Casal Jove de Benicàssim reprén la programació de manera presencial
  • L'espai acollirà activitats els divendres i dissabte a la vesprada i s'ha establit una sèrie de mesures de seguretat sanitària

El Casal Jove de Benicàssim reprén demà divendres 19 de juny la programació de manera presencial. Les activitats es desenvoluparan els divendres i dissabte a la vesprada i com ha explicat la regidora de Joventut, Vanessa Batalla, “l'espai s'ha adaptat a les mesures necessàries quant a seguretat sanitària i, a més, els usuaris hauran de complir una sèrie de condicions perquè l'ús del Casal Jove es realitze amb les màximes garanties”. Així, és obligatori l'ús de mascareta, netejar-se les mans amb gel desinfectant en accedir a les instal·lacions així com respectar la distància social establida. A més, els joves han de presentar signat un document d'acceptació de condicions i consentiment de participació en les activitats dutes a terme en el Casal Jove. Respectar els senyals del sòl i desinfectar el material compartit com a taules, cadires, jocs o ordinadors també està contemplat en les normes d'ús del Casal Jove.

Per a la primera jornada de reobertura s'han programat jocs de rol i des del Casal Jove recorden que el servei d'informació juvenil continua realitzant-se amb cita prèvia, sol·licitant-la per telèfon (964300326) o correu electrònic (casal@benicassim.org).

Pujar