elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim torna a Fitur amb l'objectiu de crear vincles emocionals amb el viatger

Benicàssim torna a Fitur amb l'objectiu de crear vincles emocionals amb el viatger
  • El municipi castellonenc acudeix a la fira internacional més important amb el claim ‘Benicàssim, Cuidem de tu’

El municipi castellonenc de Benicàssim acudeix de nou a la Fira Internacional del Turisme de Madrid (Fitur) per a vendre's al món amb el claim ‘Benicàssim, Cuidem de tu’, amb el qual cerca fidelizar als seus viatgers.

El potencial de la ciutat és enorme, com delaten les xifres: Aquest municipi de 20.000 habitants va concentrar l'any passat més de 800.000 amb un impacte econòmic directe de més de 55 milions d'euros. Enguany la finalitat de poder augmentar aquestes xifres amb una oferta per a tots els públics.

Així, el consistori cerca superar aquest 2023 aquesta xifra i recobrar el marge de turisme estranger que es va veure minvat per la pandèmia, un escenari no ha suposat una disminució global de l'impacte econòmic directe que ha augmentat quasi un 6% impulsada pel turisme nacional en comparació a les dades de 2019.

“Benicàssim, és un de les destinacions turístiques per excel·lència que ofereix experiències turístiques per a qualsevol mena de viatger. Els seus set quilòmetres de platges, el pulmó verd que és el Desert de les Palmes, i una àmplia oferta esportiva, cultural i d'oci fan de la nostra localitat una destinació referent”, ha destacat l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, abans de desplaçar-se a la fira turística més important de l'any.

Festivals, esports, salut i activitats familiars

I és que la ciutat té múltiples cara que vol explotar: Benicàssim Ciutat de Festivals, Benicàssim Familiar, amb agenda especialment dissenyades per al públic infantil; Benicàssim Destinació Esportiva, amb esdeveniments esportius que es desenvolupen al llarg de tot l'any en una geografia inimitable; i Benicàssim Saludable, combinant gastronomia i hàbits saludables durant les vacances.

Marquès assenyala que tot això “fa de Benicàssim una oferta turística experimentada, diversificada i per a tots els públics” que compta a més amb “un plantejament de Turisme Sostenible, saludable, innovador i inclusiu com a visió global”.

Així naix ‘Benicàssim. cuidem de tu’, que “cerca un equilibri més enllà de la cura de l'entorn, en el qual s'aconseguisca un equilibri social, ambiental i econòmic a la ciutat i on el viatger que arribe, gaudi, es comprometa i se senta cuidat, aconseguint aqueix vincle emocional amb ell”, explica.

Pujar